Winkel zwangerschapskledij


Ben je op zoek naar hippe, betaalbare zwangerschapskleding? Bezoek dan onze ruime winkel in Dilbeek.

–  Grootste aanbod van België
–  Betaalbare merken voor elke stijl
–  Van basics tot feestkleding
–  Interessante klantenkorting
–  Eigen parking, gunstige ligging
–  Elke zondagochtend open van 10-12

Omdat we alle stijlen & maten hebben vind je altijd de zwangerschapskleding waar jij je goed in voelt :-). 

Onze zwangerschapswinkel

Onze zwangerschapswinkel is heel gunstig gelegen. We ontvangen dan ook klanten uit heel België (soms zelfs uit Nederland):

Negen Maanden Mooi
Ninoofsesteenweg 247
1700 Dilbeek

De winkel ligt vlakbij afrit 13 aan de Brusselse ring en is hierdoor heel gemakkelijk te bereiken vanuit Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Antwerpen, Limburg … Ook hebben we een grote eigen parking voor de deur.  

Openingstijden winkel zwangerschapskleding

Je kunt onze winkel op de volgende dagen bezoeken:

Woensdag:  10 – 18
Donderdag:  10 – 18
Vrijdag:  10 – 18
Zaterdag:  10 – 18
Zondag:  10 – 12

De meeste klanten kopen zwangerschapskleding als ze 12 weken zwanger zijn. Weet dat de kleding die je in het begin koopt ook op het einde nog past. Je kunt zwangerschapskleding ook direct beginnen dragen. 

Vind alles onder 1 dak

Onze zwangerschapswinkel is een echte one-stop-shop waar je alles vindt dat je nodig hebt tijdens je zwangerschap (jeans, basics, lingerie, nachtkleding, badkleding, feestkleding, …). 

Je hoeft ook niet bang te zijn dat we niets in jouw maat hebben ;-). We kopen alles in van maatje 34 tot en met maat 46 (jeansbroeken tot maat 52).

Zwangerschapskledij winkel

Negen Maanden Mooi is een gespecialiseerde winkel in zwangerschapskledij. Je vindt bij ons alle bekende merken zwangerschapskledij zoals: Noppies, MamaLicious, Seraphine, Love2wait, Supermom, Fragile, Attesa, Cache Coeur, Cake, … We bieden alle stijlen zwangerschapskledij aan. Van superhip & trendy tot basic tot heel feestelijk. Een zwangere vrouw kan immers 22 zijn maar ook 42. We kopen wel vooral hele betaalbare zwangerschapskledij aan. Onze jeansbroeken kosten gemiddeld €59,95 en we hebben al hippe jurkjes vanaf €39,99

 

Winkel met hippe zwangerschapskledij

Het is echt een misverstand dat zwangerschapskledij oubollig is. Zwangerschapskledij volgt de mode op de voet en is echt wel heel stylish. Je ziet soms zelfs niet dat het zwangerschapskleding is. Dit komt omdat de zwangerschapskleding zo gemaakt wordt dat je het zowel mét als zonder buik draagt. Je kunt de zwangerschapskledij dan ook al vanaf het prille begin dragen. Het blijft gewoon 9 maanden perfect passen. Er zit ook vaak een borstvoedingsopening in zodat je de kleding nadien ook voor borstvoeding kunt gebruiken als je wilt.