Feestkleding  zwangerschap

We hebben onze winkel uitgebreid waardoor we de grootste collectie feestkleding en bruidsjurken van België hebben. We hebben een grote collectie betaalbare bruidsmode van o.a. Tiffany Rose en Attesa. Klanten komen hiervoor vanuit heel België (en soms Nederland). 

Feestelijke zwangerschapskleding

Jij en je vrienden zitten in een levensfase waarin er flink gefeest wordt. Denk maar aan alle verlovingsfeestjes, bruiloften, housewarmings, babyborrels, communies die op de agenda staan. Dit zijn onvergetelijke momenten, waarop jij je prachtige bolle buik kunt showen. Ook je partner wil natuurlijk graag met je pronken op deze speciale gelegenheden. Sommige vrouwen vinden het een uitdaging om een mooie, betaalbare party-outfit bij elkaar te shoppen maar je zult zien dat dit best meevalt. Misschien ga je zelfs trouwen tijdens je zwangerschap? Nog een grotere uitdaging! Hoe begin je hieraan? Wanneer is het ideale moment om een feestjurk te kopen? Waar moet je op letten?

Geef je budget aan
Als je een bepaald budget in je hoofd hebt, dan geef je dit gewoon aan in de winkel waar je je party-outfit wilt kopen. Dit is voor iedereen duidelijk. Als je bijvoorbeeld getuige bent op de bruiloft van je broer, wil je misschien best 120 euro uitgeven voor een jurk. Voor een ander feestje vind je 55 euro misschien meer dan genoeg. Dit is voor iedereen persoonlijk. Er zijn gelukkig genoeg merken die een mooie collectie betaalbare feestkleding aanbieden.

Begin op tijd met shoppen
Er zijn vaak vrouwen die pas aan het einde van het seizoen komen voor een feestoutfit. Als je eind augustus een bruiloft hebt en je gaat begin augustus shoppen, is de zomercollectie vrijwel uitverkocht. Zwangere vrouwen denken vaak dat ze niet eerder kunnen komen omdat ze niet weten hoe dik hun buik nog wordt. Dit is geen enkel probleem. Als een jurk goed zit bij de schouders en borsten, dan zit deze drie maanden later nog altijd goed. De jurk is erop gemaakt om negen maanden mee te groeien met je lichaam.

Kies een speciaalzaak
De meeste vrouwen beginnen hun zoektocht bij de grote winkelketens, maar daar bieden ze vaak een beperkt assortiment aan. Logisch want hun focus ligt ook niet op zwangerschapskledij.. Vermijd de teleurstelling en bezoek voor mooie feestelijke  zwangerschapskledij een betaalbare speciaalzaak zoals Negen Maanden Mooi. Bij ons vind je alle betaalbare merken zwangerschapskleding zoals Tiffany Rose, Attesa, Pietro Brunelli.