Over Negen Maanden Mooi

 

Vanuit mijn buikgevoel: zo is Negen Maanden Mooi gegroeid.  Letterlijk en figuurlijk.

In 2005 verwachtte ik ons eerste kindje. Een fulltime job als freelancer, een lijstje met 101 to do’s voor de baby, … Elke zwangere vrouw kent dat gevoel wel: je hebt het razend druk, maar je wil ook nog jezelf blijven. In kleding waarin je je hip en vrouwelijk voelt. Maar ik vond nauwelijks winkels met trendy zwangerschapskleding en in die tijd zeker nog geen webwinkels. Als er nu eens een webwinkel bestond met mooie,  betaalbare zwangerschapskleding…

Dat idee groeide stilaan uit tot een ambitieus plan toen ik in 2007 opnieuw zwanger werd. In 2010 hakte ik de knoop definitief door en zette Negen Maanden Mooi op de online wereld. We waren één van de eerste Belgische webshops maar met mijn Nederlandse roots verstuurden we al vanaf het begin ook veel pakketjes naar Nederland.

Al snel merkte ik dat mijn klanten meer wilden dan alleen een webshop. Ze belden me vaak op met de vraag of ze onze kleding konden komen passen. Onze zolder was niet echt een gezellige pasruimte dus in 2012 had mijn man Thierry nog een gedurfd plan…Het openen van een grote winkel 100% gespecialiseerd in zwangerschapskleding in elke stijl en voor ieders budget. 

Vandaag is onze fysieke winkel het hart van Negen Maanden Mooi. Hier ontvangen we zwangere vrouwen uit alle hoeken van België (en soms Nederland) en helpen we ze om de ideale outfit te kiezen zodat ze stralend naar buiten gaan. Het is mijn persoonlijke missie om zwangere vrouwen 9 maanden goed in hun vel te laten zitten. En mooie zwangerschapskleding die bij je past is al een goed begin :-).

Eind 2018 sluiten we onze webshop en richten we ons 100% op onze fysieke winkel. Hier kunnen we zwangere vrouwen écht helpen om de juiste maten, stijlen en pasvormen te vinden. Waarmee ze zich goed in hun vel voelen. In de webshop liepen de retourpercentages op tot meer dan 50%. Dit voelde niet goed, vonden we niet duurzaam en was financieel niet haalbaar voor ons.

In 2018 hebben we onze grote winkel volledig verbouwd en bieden we ook een collectie gewone dameskleding aan. Op deze manier wordt het nog gezelliger shoppen met je (schoon)moeder of een vriendin. Lees hier meer over onze dameswinkel MOOI. Ons aanbod zwangerschapskleding is nog altijd even groot gebleven :-).

 

Groetjes

Ankie & Lieve