Zwangerschapsbroeken bij Negen Maanden Mooi

 

Je zwangerschapsbroek is het eerste kledingstuk dat al snel niet meer lekker zit. Aan het einde van de dag maak je de knoop het liefste los. Een zwangerschapsbroek of zwangerschapsjeans is dan een verademing.

Wij verkopen zwangerschapsbroeken met een verstelbare buikband. Hierdoor past je broek je hele zwangerschap én zakt hij nooit af. Een comfortabele zwangerschapsbroek is echt niet duur. De prijzen starten vanaf €39,99 voor zwangerschapsbroeken tot €59,99 voor een zwangerschapsjeans.

We krijgen vaak de vraag wanneer je een zwangerschapsbroek begint te dragen. Het antwoord is simpel: als je gewone broek of jeans niet meer lekker zit. Bij veel vrouwen is dit tussen 10 en 12 weken. Ga op tijd een mooie zwangerschapsbroek dragen zodat je lekker in je vel zit!

Voor het kiezen van de juiste zwangerschapsbroek helpen we je graag in de winkel. We zorgen ervoor dat je de juiste maat kiest zodat je broek je hele zwangerschap comfortabel zit. 

Zwangerschapsjeans: hip & comfortabel

Je jeans is het eerste kledingstuk dat al snel niet meer lekker zit. De band begint te knellen en aan het einde van de dag maak je de knoop het liefste los. Een zwangerschapsjeans zit direct veel lekkerder. Soms denken vrouwen dat zwangerschapsjeans saai en oubollig zijn, maar niets is minder waar. De gespecialiseerde zwangerschapsmerken volgen de mode op de voet en hebben alle modellen. Van jegging, skinny, straigth tot bootcut, en in alle kleuren en wassingen. Je kunt dus perfect je eigen stijl aanhouden.

 

Zwarte zwangerschapsbroek

Een extra zwangerschapsbroek heb je echt wel nodig. Een zwarte zwangerschapsbroek is in veel seizoenen een superhandige basic, waar je veel op kunt combineren. En er zijn veel modellen die je zowel naar het werk als in je vrije tijd kunt dragen. In het voorjaar en de zomer kan deze extra zwangerschapsbroek natuurlijk ook perfect een donkerblauwe broek zijn. Zo’n donkerblauwe broek is tijdloos en je draag hem gemakkelijk in alle seizoenen.

 

 Goedkope zwangerschapsbroek

Ik begrijp heel goed dat je niet te veel geld uit wilt geven aan zwangerschapsbroeken. Een goede zwangerschapsbroek behoort wel tot je basisgarderobe. Je zult deze heel veel dragen (zelfs de eerste weken na je bevalling). Er bestaan al zwangerschapsjeansbroeken op de markt van €29,99. Weet dat goedkoop soms ook duurkoop is. Deze jeansbroeken hebben meestal geen verstelbare buikband waardoor ze snel afzakken. Dat kan knap lastig zijn. Daarom verkopen wij enkel zwangerschapsjeans mét een verstelbare buikband. Deze broeken zakken nooit af en ze blijven tot op het einde comfortabel. Een zwangerschapsjeans met een verstelbare buikband kost gemiddeld €59,99.