Noppies zwangerschapskledij

Noppies is misschien wel het bekendste merk zwangerschapskledij. Noppies zwangerschapskledij is in 1991 opgericht en het staat bekend om zijn kwalitatieve, betaalbare basics. Bij Noppies vind je ook een mooi assortiment lingerie, badkleding, nachtkleding en borstvoedingskleding.

Winkel Noppies

In onze winkel vind je een grote collectie Noppies zwangerschapskledij. Noppies is misschien wel het meest bekende merk zwangerschapskleding. Noppies is een Nederlands merk zwangerschapskledij en het bestaat al sinds 1991. Noppies is vooral bekend geworden met zijn comfortabele basics zoals zwangerschapsjeans, zwangerschapsbroeken, zwangerschapsjurkjes en bovenstukken. De laatste jaren hebben ze ook een uitgebreid assortiment zwangerschapslingerie, nachtkleding en badkleding.

 

Noppies zwangerschapsbroek

Als je zwanger bent dan kun je gewoonweg niet zonder een comfortabele zwangerschapsbroek. De Noppies zwangerschapsbroeken voldoen aan alle eisen. De zwangerschapsbroeken hebben een aparte buikband die bovendien altijd verstelbaar is. Op deze manier groeit je broek gewoon je hele zwangerschap met je mee. Ook is de buikband van een Noppies zwangerschapsbroek altijd gemaakt van een zachte, comfortabele stof. Je vindt bij Negen Maanden Mooi allerlei soorten zwangerschapsbroeken van Noppies. Van casual broeken tot geklede broeken.

 

Noppies zwangerschapsjeans

Eigenlijk is Noppies bekend geworden met zijn zwangerschapsjeansbroeken. De collectie bestond in de beginjaren vooral uit zwangerschapsjeans bij Noppies. Inmiddels brengen ze een grote collectie op de markt met jeansbroeken, jurken, rokjes, jassen, truien, t-shirts enzovoort. In de collectie zul je nog wel altijd een aantal jeansbroeken terug vinden. Bij Negen Maanden Mooi vind je een grote collectie hippe zwangerschapjeans. De jeansbroeken van Noppies zijn hip en zitten zeer comfortabel. Je kunt kiezen uit alle modellen en wassingen. Van skinny jeans tot straight. Van stonewash tot darkwash. Weet dat je ook na je bevalling nog een tijdje een zwangerschapsjeans moet dragen. Dat is heel normaal.

 

Noppies borstvoedingbh

Inmiddels heeft Noppies ook een groot assortiment zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s. Een Noppies borstvoedingsbh kun je al tijdens je zwangerschap dragen. De bh’s hebben flexibele beugels die veel comfortabeler zitten dan gewone bh’s. Verder heeft een Noppies borstvoedingsbh ook extra veel haakjes. Hierdoor groeit de bh gewoon met je buikje mee en blijft de bh de hele zwangerschap goed passen. En dankzij de handige borstvoedingsclips gebruik je de Noppies borstvoedingsbh na je bevalling ook bij het discreet voeden van je baby. Je zult zien dat de borstvoedingsbh’s van Noppies ook nog eens heel mooi en vrouwelijk zijn. De tijd van oubollige bh’s is gelukkig voorbij.

 

Noppies nachtkleding

Naast lingerie vind je bij Negen Maanden Mooi ook een grote collectie Noppies nachtkleding. We hebben een mooi assortiment pyjama’s, nachtkleedjes, topjes en shirts voor zwangere vrouwen. Het grote voordeel is dat er overal altijd een handige borstvoedingsopening zit waarmee je discreet kunt voeden. De hippe nachtkleding van Noppies draag je zowel tijdens je zwangerschap als na je zwangerschap. De nachtkleding is altijd gemaakt van zachte, comfortabele katoen.

 

Kom ons grote assortiment Noppies zwangerschapskledij ontdekken in onze grote winkel in Dilbeek. We zijn open van woensdag tot en met zaterdag én elke zondagochtend van 10 tot 12u30. We ontvangen vaak klanten uit heel België in onze winkel. Het is zeker de moeite om langs te komen omdat we het meest uitgebreide assortiment van België hebben.