MamaLicious zwangerschapskledij

MamaLicious is een Deens merk zwangerschapskledij dat zich richt op moderne, jonge moeders die zich graag hip en trendyl willen kleden. MamaLicious zwangerschapskleding is ook nog eens heel betaalbaar met jurkjes van gemiddeld €39,99.

MamaLicious betaalbare zwangerschapskledij

In onze winkel vind je een zeer grote collectie zwangerschapskledij van MamaLicious. Dit hippe merk zwangerschapskledij is onderdeel van de grote Deense fashiongroep Bestseller. Hierdoor kan MamaLicious heel goedkoop zwangerschapskleding produceren. Dit hippe merk zwangerschapskleding heeft al toffe zwangerschapsjurkjes vanaf €39,95. De zwangerschaps T-shirts van MamaLicious zijn er al vanaf €19;95 en zwangerschapstruien kosten vaak maar €39,95. Dankzij deze betaalbare zwangerschapskleding kun je toch een leuke zwangerschapsgarderobe samen stellen zonder dat je hieraan een groot budget moet spenderen. Zo zie je er negen maanden hip uit voor weinig geld.

 

MamaLicious: hippe zwangerschapskledij

Als je de naam MamaLicious hoort dan denk je direct aan trendy, hippe zwangerschapskledij. MamaLicious is immers onderdeel van een grote internationale modegroep met hippe merken zoals Object, Only, Vero Moda, Vila etc. Als je dus zeker wilt zijn dat je ook tijdens je zwangerschap hip gekleed bent dan is MamaLicious voor jou hét merk zwangerschapskledij. Je ziet de nieuwste modetrends en hippe fashion kleuren altijd direct terug in hun jonge collecties. En het goede nieuws is dat MamaLicious ook nog eens een heel goedkoop merk zwangerschapskledij is. Hip en betaalbaar zwanger zijn gaan dus perfect samen bij MamaLicious.

 

MamaLicious borstvoedingskleding

MamaLicious is niet alleen een hip en goedkoop merk zwangerschapskledij. In heel veel kleding van MamaLicious zitten ook hele handige borstvoedingsopeningen waarmee je discreet borstvoeding kunt geven na je zwangerschap. In elke collecties zitten wel zwangerschapsjurkjes, truien en zwangerschapsshirts met gemakkelijke borstvoedingsopeningen. MamaLicious heeft zelfs elk seizoen handige pyjama’s en badpakken die ideaal zijn voor nursing. Op deze manier heb je nog veel langer geniet van al je zwangerschapskledij van MamaLicious.

 

Basics van MamaLicious

Als je op zoek bent naar goedkope basisstukken zwangerschapskledij dan ben je bij MamaLicious aan het juiste adres. We verkopen in onze winkel in Dilbeek veel basics van MamaLicious zoals zwangerschapsleggings, loungebroeken, basisjeans, basistops, T-shirts, panty’s etc. Alle basics van MamaLicious hebben een fijne kwaliteit en zijn toch heel betaalbaar.

 

MamaLicious zwangerschapsjassen

Bij Negen Maanden Mooi zijn we al jaren fan van de hippe, goedkope zwangerschapsjassen van MamaLicious. Er zijn al zwangerschapsjassen van €59,99. Een warme comfortabele zwangerschapsjas hoeft dus zeker niet duur te zijn. MamaLicious heeft ook een mooie collectie zwangerschapsjassen die je na je zwangerschap gewoon door kunt dragen. Er zit dan een tussenstuk in dat je er gewoon uithaalt als je niet meer zwanger bent.

 

Kom ons grote assortiment MamaLicious zwangerschapskledij ontdekken in onze grote winkel in Dilbeek. We zijn open van woensdag tot en met zaterdag én elke zondagochtend van 10 tot 12uur. We ontvangen vaak klanten uit heel België in onze winkel. Het is zeker de moeite om langs te komen omdat we het meest uitgebreide assortiment van België hebben.