fbpx

Vrouwelijke zwangerschapsbh’s


Niemand vertelt je dat de eerste maanden vooral je borsten zwanger lijken te zijn. Er is nog geen heuveltje te bespeuren ter hoogte van je buik, maar je borsten lijken gigantisch. Je borsten groeien vooral de eerste 4 maanden van je zwangerschap, daarna blijft je cupmaat meestal stabiel en wordt alleen je rugomvang  groter. 

We krijgen vaak de vraag wanneer je het beste een zwangerschapsbh koopt. Het antwoord is simpel: als je voelt dat je eigen bh’s niet meer lekker zitten. Bij de één is dit bij 3 maanden en een ander kan misschien 6 maanden met de oude lingerie doen. Het is slim om direct een zwangerschapsbh te kiezen. Omdat er altijd een borstvoedingsopening in zit kun je de bh nadien ook als borstvoedingsbh gebruiken.

Een zwangerschapsbh is echt wel anders. Comfortabeler ook. De cups bevatten meer stretch, zodat ze gemakkelijk een extra cupmaat meegroeien. Verder hebben ze extra veel haakjes op de rug. Ten slotte staan de beugels bij een beugelbh breder, zodat hij nooit je melkkliertjes irriteert. We hebben veel verschillende soorten bh’s: met beugel, zonder beugel, naadloos, … Zorg zeker dat je een goede comfort bh meeneemt naar het ziekenhuis. 

Voor het kiezen van de juiste bh meten we altijd je maat professioneel op.  Heb je een bh nodig? Kom gerust langs in de winkel. We zorgen ervoor dat je de juiste bh kiest en geven je graag uitleg. We zijn open van woensdag t/m zaterdag en elke zondagochtend