Vrouwelijke zwangerschapsbh’s


Niemand vertelt je dat de eerste maanden vooral je borsten zwanger lijken te zijn.  Je borsten groeien vooral de eerste 4 maanden van je zwangerschap, daarna blijft je cupmaat meestal stabiel en wordt alleen je rugomvang  groter. 

We krijgen vaak de vraag wanneer je het beste een zwangerschapsbh koopt. Het antwoord is simpel: als je voelt dat je eigen bh’s niet meer lekker zitten. Bij de één is dit bij 4 maanden en een ander kan misschien 6 maanden met de oude lingerie doen. Het is slim om direct een zwangerschapsbh te kiezen. Omdat er een borstvoedingsopening in zit gebruik je de bh nadien ook als borstvoedingsbh.

Een zwangerschapsbh is echt wel anders. De cups bevatten meer stretch, zodat ze gemakkelijk een extra cupmaat meegroeien. Verder hebben ze extra haakjes en  staan de beugels bij een beugelbh breder, zodat hij nooit je melkkliertjes irriteert. We hebben veel soorten bh’s: met beugel, zonder beugel, naadloos, … Neem zeker een goede comfort bh mee naar het ziekenhuis. 

Voor het kiezen van de juiste bh meten we altijd je maat professioneel op.  Heb je een bh nodig? Kom zeker langs in onze winkel. 

Winkel zwangerschapsbh’s & borstvoedingsbh’s

In onze winkel vind je een grote collectie betaalbare zwangerschapsbh’s en borstvoedingsbh’s van alle bekende merken zoals Noppies, Cache Coeur, Cake lingerie, Mamsy.  Het kopen van een goede zwangerschapsbh doe je het best in een winkel met zwangerschapslingerie. Wij meten altijd eerst je bh-maat op zodat we je de juiste bh kunnen adviseren. De prijzen van zwangerschapsbh’s vallen heel goed mee. We hebben al comfortabele meegroeibh’s vanaf €39,95. De duurste zwangerschapsbh’s kosten €59,95. Alle zwangerschapsbh’s die je bij Negen Maanden Mooi koopt hebben ook een handige borstvoedingsopening.

 

Zwangerschapsbh kopen

Aan het begin van je zwangerschap nemen vooral je borsten flink toe. Ik zie geregeld vrouwen in de winkel die tijdens de eerste maanden steeds nieuwe gewone beha’s blijven kopen. Dit is niet handig voor je budget en je kunt er niets meer mee doen als je er weer uitgroeit. Het is veel goedkoper om ineens een zwangerschapsbh te kopen. Een zwangerschapsbh groeit gemakkelijk één à twee cupmaten mee, zodat je niet steeds in nieuwe bh’s hoeft te investeren. Bovendien zit er ook al een handige borstvoedingsopening in, zodat je de zwangerschapsbh waarschijnlijk ook na je bevalling kunt dragen.

 

Waarom een zwangerschapsbh kopen?

Wat is er nu zo speciaal aan zwangerschapsbh’s? Kun je niet gewoon je eigen bh in een grotere maat nemen? Een zwangerschapsbh is echt wel anders. Praktischer ook. De cups bevatten meer stretch, zodat ze gemakkelijk een extra cupmaat meegroeien (vandaar het woord ‘meegroeibeha’). Ook zijn de cups vanbinnen naadloos en dat is fijn voor gevoelige borsten. Verder hebben ze extra veel haakjes op de rug, zodat ze ook met je omvang meegroeien. Ten slotte staan de beugels bij een beugelbh veel breder, zodat hij nooit je melkkliertjes irriteert. Zoals je ziet, biedt een zwangerschapsbh heel wat extra’s.

  

Wanneer zwangerschapsbh dragen?

Ik krijg vaak de vraag wanneer je het beste overschakelt naar zwangerschapsbh’s. Het antwoord is simpel: als je voelt dat je eigen bh’s niet meer lekker zitten, knellen of te klein worden. Bij de één is dit bij 4 maanden en een ander kan misschien gemakkelijk 6 maanden met de oude lingerie doen. Als je overschakelt op andere lingerie, kies je in ieder geval het beste direct voor een zwangerschapsbh omdat hier ook al handige borstvoedingsopeningen in zitten. Zo heb je lang plezier van je aankoop.

 

Blijven borsten hele zwangerschap groeien?

Nee hoor, gelukkig niet. Je borsten groeien vooral de eerste 4 maanden van je zwangerschap, daarna blijft je cupmaat meestal stabiel en wordt alleen je rugomvang wat groter. Gemiddeld groeien je borsten minstens één cupmaat en wordt je omvang vijf cm groter. Dus als je normaal een 75B hebt, dan zul je tijdens je zwangerschap waarschijnlijk minstens een 80C krijgen.

 

Kom ons grote assortiment zwangerschaps- en borstvoedingslingerie ontdekken in onze grote winkel in Dilbeek. We zijn open van woensdag tot en met zaterdag én elke zondagochtend van 10 tot 12u30. We ontvangen vaak klanten uit heel België in onze winkel. Het is zeker de moeite om langs te komen omdat we het meest uitgebreide assortiment van België hebben.