Zwangerschapsjeans bij Negen Maanden Mooi

 

Tips zwangerschapsjeans

Je zult merken dat een zwangerschapsjeans het eerste kledingstuk is dat  snel niet meer lekker zit. Hierdoor maak je aan het einde van de dag je knoop van je jeans het liefste los. Het is dan dringend tijd voor een comfy zwangerschapsjeans. 

Wij verkopen zwangerschapsjeans met een verstelbare buikband. Hierdoor past je jeans je hele zwangerschap én zakt hij nooit af. Een comfortabele zwangerschapsjeans is heel betaalbaar. Onze basis jeansbroeken kosten €59,99.

We hebben hippe zwangerschapsjeansen in alle soorten & wassingen. Van skinny tot straight of boyfriend. Vraag je je af wanneer je een zwangerschapsjeans begint te dragen? Bij veel vrouwen is dit tussen 10 en 12 weken. Draag op tijd een mooie zwangerschapsjeans zodat je lekker in je vel zit!

Voor het kiezen van de juiste zwangerschapsjeans helpen we je graag in de winkel. We zorgen ervoor dat je de juiste maat kiest zodat je broek je hele zwangerschap comfortabel zit.

Zwangerschapsjeans: hip & comfortabel

Je jeans is het eerste kledingstuk dat al snel niet meer lekker zit. De band begint te knellen en aan het einde van de dag maak je de knoop het liefste los. Een zwangerschapsjeans zit direct veel lekkerder. Soms denken vrouwen dat zwangerschapsjeans saai en oubollig zijn, maar niets is minder waar. De gespecialiseerde zwangerschapsmerken volgen de mode op de voet en hebben alle modellen. Van jegging, skinny, straigth tot bootcut, en in alle kleuren en wassingen. Je kunt dus perfect je eigen stijl aanhouden.

 

Zwarte zwangerschapsjeans

Een extra zwangerschapsjeans heb je echt wel nodig. Een zwarte zwangerschapsjeans is in veel seizoenen een superhandige basic, waar je veel op kunt combineren. En er zijn veel modellen die je zowel naar het werk als in je vrije tijd kunt dragen. In het voorjaar en de zomer kun je ook kiezen voor een zwangerschapsjeans in een lichte kleur. Met twee basisjeansbroeken kun je je hele zwangerschap vooruit. 

 

Goedkope zwangerschapsjeans

Ik begrijp heel goed dat je niet te veel geld uit wilt geven aan een zwangerschapsjeans. Een goede zwangerschapsjeans is wel belangrijk in je basisgarderobe. Je zult deze namelijk heel veel dragen.  Er bestaan al zwangerschapsjeansbroeken op de markt van €29,99. Weet dat goedkoop soms ook duurkoop is. Deze zwangerschapsjeans hebben vaak geen verstelbare buikband waardoor ze snel kunnen afzakken. Daarom verkopen wij enkel zwangerschapsjeans mét een verstelbare buikband. Deze broeken zakken nooit af en ze blijven tot op het einde comfortabel. Een zwangerschapsjeans met een verstelbare buikband kost €59,99.