Zwangerschapskleding mét advies

 

Tijdens de vorige lockdown hebben we gemerkt dat zwangerschapskleding echt wel essentieel is. Het is ook heel moeilijk om alles online te kopen zonder goed advies. Je kent de merken niet, het is moeilijker om je maat in te schatten, …

Ook voor het kiezen van de juiste bh of een jeans die 9 maanden goed blijft passen heb je echt wel goed advies nodig. We hebben jarenlang een grote webshop gehad maar we merkten aan het hoge retourpercentages (55%) dat advies essentieel is.

Daarom helpen we jullie graag met veilige privé ‘Pick-up’ afspraken in de winkel. Je boekt hieronder een ‘Pick-up’ afspraak van 30 of 60 min en wij helpen je om de juiste artikelen te selecteren. Je rekent nadien de gekozen kleding af in de winkel en geniet van je vaste klantenkorting Je mag met max. 2 personen naar de Pick-up afspraak komen. 

 

Shoppen is leuk. Hartstikke leuk. Maar als je zwanger bent, ligt dat ineens heel anders. Ondanks je blijdschap over dat bolle buikje, is het met kleding wel even schrikken. Na enkele maanden lijkt niets je meer te staan. Herken je dat?  In plaats van te genieten, sta je elke ochtend mopperend voor je kledingkast. Dat kan anders!

Hippe zwangerschapkleding bestaat echt

Gelukkig is zwangerschapskleding echt wel hip en trendy. Dit zul je zien als je bij Negen Maanden Mooi binnen stapt. We hebben een zeer grote collectie zwangerschaps- en borstvoedingskleding in alle prijsklassen en stijlen. En met eerlijk advies en leuke suggesties ga jij met een goed gevoel de deur uit.

 

Denk je dat alles peperduur is?

Dat valt dus reuze mee!  Onze bestseller spijkerbroeken (die niet afzakken) kosten €59.95 en we hebben al hippe jurkjes van MamaLicious vanaf  €29.95. Je vindt ook iets duurdere jurkjes van het Belgische topmerk Fragile waarmee je de show steelt op elk feestje. En die je nadien perfect kunt doordragen.

 

Vind je het tóch zonde van je geld? 

Nieuwe kleding voor die korte periode? Dat horen we vaak. Maar dat geldt vooral als vrouwen pas in hun 6e maand langskomen. Zo jammer! Als je die kleding al in het begin koopt dan geniet je er veel langer van! Het ziet er veel beter uit en het zit ook veel lekkerder. Als jij er goed uitziet dan zit je beter in je vel. Dat is fijn voor jou, je partner én je baby.

 

Doordragen kan ook!

Veel van onze kleding kun je trouwens ook dragen ná je zwangerschap. We hebben zelfs klanten die na hun bevalling blijven komen :-). Ook is een groot deel van onze kleding ‘borstvoedings-proof’. Dankzij de speciale sluitingen en lapjes kun je nadien discreet voeden als je wilt.

 

Tot en met je lingerie

We gaan tot op het naadje, bij Negen Maanden Mooi. Dus hebben we ook een groot aanbod lingerie voor tijdens de zwangerschap én daarna. Want in het begin lijken vooral je borsten zwanger te zijn. We meten je maat professioneel op en geven je helder advies. Ook hebben we mooie betaalbare badkleding & nachtkleding.

 

Nog een laatste tip

Om teleurstelling te voorkomen. Kom op tijd naar de winkel als je genoeg keuze wilt hebben. Zoals gewone winkels krijgen wij onze collecties al vroeg binnen. Je hoeft echt geen dikke buik te hebben om je favoriete outfit te kopen. Kleding die op 3 maanden past, past ook nog op 9 maanden. En bij twijfel halen wij gewoon onze nepbuik boven ;-).

 

Klanten uit heel België 

Onze website geeft je een goede indruk van onze collectie. Weet wel dat het aanbod in onze winkel nog veel groter is. De winkel is gunstig gelegen en heeft een eigen ruime parking. Op zaterdag ontvangen we vaak klanten uit heel België (en soms zelfs uit Nederland).

 

Waarom verkopen jullie niet online?

We hebben heel lang ook een webshop gehad maar we merkten dat het voor zwangere vrouwen echt wel moeilijk is om de juiste keuze te maken. Ze weten vaak echt niet meer welke maat ze moeten nemen. Ook valt elk merk vaak weer anders. Het resultaat was dat we meer dan de helft van de bestellingen retour kregen. We richten ons nu 100% op onze winkel omdat we je hier optimaal kunnen adviseren zodat je de juiste keuze maakt en happy naar buiten gaat.